Het gedrag van een skin aanpassen

Met de eigenschappen bufferingBarHidesAndDisablesOthers en skinAutoHide kunt u het gedrag van een FLVPlayback-skin aanpassen.

Wanneer u de eigenschap bufferingBarHidesAndDisablesOthers instelt op true , worden de zoekbalk en de greep verborgen door de component FLVPlayback en de knoppen Pauzeren en Afspelen uitgeschakeld wanneer de bufferstatus van de component wordt ingeschakeld. Dit kan handig zijn wanneer een FLV-bestand bezig is met streamen vanaf FMS bij een trage verbinding met een hoge instelling voor de eigenschap bufferTime (bijvoorbeeld 10). In deze situatie zou een ongeduldige gebruiker kunnen gaan zoeken door op de knoppen Pauzeren en Afspelen te klikken, hetgeen het afspelen van het bestand nog verder kan vertragen. U kunt deze activiteit verhinderen door bufferingBarHidesAndDisablesOthers in te stellen op true en het element zoekbalk en de knoppen Pauzeren en Afspelen uit te schakelen terwijl de component zich in de bufferstatus bevindt.

De eigenschap skinAutoHide heeft uitsluitend invloed op vooraf ontworpen SWF-bestanden met skin en niet op besturingselementen die zijn gemaakt van de aangepaste UI-componenten van FLVPlayback. Wanneer deze eigenschap is ingesteld op true , wordt de skin verborgen door de component FLVPlayback wanneer de muisaanwijzer zich niet boven het weergavegebied bevindt. De standaardwaarde van deze eigenschap is false .