Om Självstudier för att komma igång

Självstudier för att komma igång är särskilt utformade för att få dig att komma igång med Adobe® LiveCycle® Designer 10.

Skapa ett inköpsorderformulär

I den här självstudiekursen skapar du ett interaktivt inköpsorderformulär med en Skriv ut formulär-knapp. När personen som fyller i formuläret klickar på den här knappen skrivs formuläret ut. Personen skickar sedan tillbaka det utskrivna formuläret till dig. Förutom att lägga till objekt, får du lära dig hur du lägger till enkla beräkningar. Se Skapa ett inköpsorderformulär.

Skapa ett inköpsorderformulär med flödeslayout

Den här självstudiekursen tar dig igenom processen med att ändra ett formulärs fasta layout till en flödeslayout - även kallad dynamisk layout. Med hjälp av delformulär, så att formuläret visar alla de order som en av dina kunder har lagt. I den här självstudiekursen får du även lära dig hur du sammanfogar ett formulär med data. Se Skapa ett inköpsorderformulär med flödeslayout.

Skapa och använda fragment i formulärdesign

Den här självstudiekursen tar dig även igenom processen att lära dig att skapa och använda fragment för att förenkla skapandet av formulärsamlingar. Se Skapa och använda fragment i formulärdesign.