Arbeta med Pixel Bender-skuggningar

Flash Player 10 och senare, Adobe AIR 1.5 och senare

Med Adobes Pixel Bender-vektygslådan kan utvecklare skriva skuggningar som ger grafiska effekter och utför annan bild- och databearbetning. Pixel Bender-bytekoden kan köras i ActionScript om du vill tillämpa effekten på bilddata eller visuellt innehåll. Genom att använda Pixel Bender-skuggningar i ActionScript kan du skapa anpassade visuella effekter och utföra databearbetning som inte är möjlig med de inbyggda funktionerna i ActionScript.

Obs! Pixel Bender stöds från och med Flash Player 10 och Adobe AIR 1.5. Pixel Bender-blandningar, -filter och -fyllningar stöds inte vid GPU-återgivning.