Skapa en osignerad mellanliggande AIR-fil med ADT

Använd kommandot -prepare om du vill skapa en osignerad mellanliggande AIR-fil. En mellanliggande AIR-fil måste signeras med ADT-kommandot -sign om vill skapa en giltig AIR-installationsfil.

Kommandot -prepare använder samma flaggor och parametrar som kommandot -package (med undantag för signeringsalternativen). Den enda skillnaden är att utdatafilen inte signeras. Den mellanliggande filen skapas med följande filnamnstillägg: airi .

Om du vill signera en mellanliggande AIR-fil använder du ADT-kommandot -sign . (Se ADT-kommandot prepare .)

Exempel på ADT-kommandot -prepare

adt -prepare unsignedMyApp.airi myApp.xml myApp.swf components.swc