Informatie over de zelfstudies om snel aan de slag te gaan

De zelfstudies om snel aan de slag te gaan zijn ontworpen om snel aan de slag te kunnen gaan met Adobe® LiveCycle® Designer 10.

Een inkooporderformulier maken

Deze zelfstudie begeleidt u bij het maken van een interactief inkooporderformulier met een knop Formulier afdrukken. Wanneer de persoon die het formulier invult op deze knop klikt, wordt het formulier afgedrukt. Het afgedrukte formulier kan vervolgens naar u worden opgestuurd. Naast het toevoegen van objecten leert u hoe u eenvoudige berekeningen kunt toevoegen. Zie Een inkooporderformulier maken.

Een inkooporderformulier maken met een stroombare indeling

Met deze zelfstudie wordt u door een proces geleid waarin de vaste indeling van een formulier wordt gewijzigd in een stroombare indeling, ook wel een dynamische indeling genoemd. Door het gebruik van subformulieren, zodat in het formulier alle orders worden weergegeven die een van uw clients heeft aangevraagd. Ook wordt met deze zelfstudie uitgelegd hoe u een formulier met gegevens samenvoegt. Zie Een inkooporderformulier maken met een stroombare indeling.

Fragmenten maken en gebruiken in formulierontwerpen

Met deze zelfstudie wordt u door een proces geleid waarbij u fragmenten maakt en gebruikt om het maken van verzamelingen formulieren te vereenvoudigen. Zie Fragmenten maken en gebruiken in formulierontwerpen.