Multimedian oletusarvot

Kahdenlaiset PDF-tiedostot edellyttävät multimedian oletusarvojen määrittämistä:

• PDF-tiedostot, jotka on tehty Acrobat 8:lla tai uudemmalla

• PDF-tiedostot, jotka on tehty Acrobat X:llä ja joihin on lisätty multimediatiedostoja vanhalla sijoitusmenetelmällä.

Nämä tiedostot vaativat, että multimedian toistamista varten määritetään toinen mediasoitin.

Avaa Oletusarvot-valintaikkuna ja valitse valintaikkunan vasemmanpuoleisesta osasta Multimedia (vanha).

Toistoasetukset
Valitse muoto, jossa haluat toistaa aiemmin luotua mediasisältöä: QuickTime, Flash, Windows Media tai Windowsin sisäinen soitin.

Esteettömyysasetukset
Valitse, haluatko käyttää mediatiedoston toistamisen aikana mahdollisia erikoistoimintoja, esimerkiksi tekstitystä ja ääntä. Määritä median ensisijainen kieli, jos useita kieliä on valittavissa.