Nye funktioner i Photoshop

Panelet Justeringer

Få hurtig adgang til de kontrolelementer i panelet Justeringer, som du har brug for til at justere billedfarve og -tone uden at ødelægge noget. Indeholder kontrolelementer og forudindstillinger på billedet på én placering. Se Oversigt over panelet Justeringer.

Panelet Masker

Opret hurtigt præcise masker i panelet Masker. Panelet Masker indeholder værktøjer og indstillinger til at oprette redigerbare pixel- og vektorbaserede masker, justere masketæthed og -udtynding og markere usammenhængende objekter. Se Afmaske lag.

Avanceret sammensætning

Opret mere nøjagtige sammensætninger med den forbedrede kommando Juster lag automatisk, og brug sfærisk justering til at oprette 360-graders panoramaer. Den forbedrede kommando Bland lag blander automatisk jævnt farve og skygge og udvider feltdybden ved at korrigere vignet- og linseforvrængning. Se Retouchere og transformere.

Rotation af lærred

Klik for at vende lærredet til visning i en ønsket vinkel uden at ødelægge noget. Se Justere beskæring, rotation og lærred.

Jævnere panorering og zoom

Naviger elegant til et område i et billede med jævnere panorering og zoom. Bevar tydeligheden, når du zoomer ind på enkelte pixel, og rediger nemt med den højeste forstørrelse med det nye pixelgitter. Se Vise billeder.

Bedre rå behandling i Camera Raw

Anvend korrektioner på bestemte områder i et billede med ekstramodulet Camera Raw 5.0, nyd fremragende konverteringskvalitet, og anvend vignetter på billeder efter beskæring. Se Camera Raw.

Forbedret arbejdsforløb i Lightroom

Med forbedret integration mellem Photoshop CS4 og Photoshop® Lightroom® 2 kan du åbne fotografier fra Lightroom i Photoshop og helt uden problemer vende tilbage til Lightroom. Flet automatisk fotografier fra Lightroom til panoramaer, åbn som HDR-billeder, eller åbn som Photoshop-fil med flere lag.

Effektiv filhåndtering med Adobe® Bridge CS4

Nyd effektiv visuel aktivstyring med Adobe Bridge CS4, som giver hurtigere start, arbejdsområder, der passer til opgaven, samt muligheden for at oprette webgallerier og Adobe PDF-kontaktark. Se Arbejde med Adobe Bridge.

Stærke udskrivningsmuligheder

Printkernen i Photoshop CS4 giver tæt integration med alle de mest populære printere, mulighed for at få vist billedområder, der er uden for farveskalaen, og understøttelse af 16-bit udskrivning på Mac OS. Se Udskrivning.

3D-acceleration

Aktiver OpenGL-tegning for at accelerere 3D-handlinger. Se Om OpenGL.

Omfattende 3D-værktøjer

Mal direkte på 3D-modeller, ombryd 2D-billeder omkring 3D-figurer, konverter farveforløbsformer til 3D-objekter, føj dybde til lag og tekst, og eksporter til almindelige 3D-formater. Se 3D og teknisk billedbehandling.

Højere ydelse ved meget store billeder (kun Windows)

Arbejd hurtigere med meget store billeder ved at udnytte ekstra RAM. (Kræver en 64-bit computer med en 64-bit version af Microsoft Windows Vista®).